Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم اصفهان گفت: متاسفانه آمار مرگ‌ و میر بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون، سرطان و ام اس در اصفهان رو به افزایش است و باید به دو رکن آب و هوا به صورت اورژانسی رسیدگی شود. - اخبار استانها -

زهرا شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، در رابطه با مشکلات موجود در استان اصفهان اظهار داشت: اصل موضوع این است که ابتدا اشکالات را باید پیدا کرد و سپس برای حل مسئله راهکار ارائه دهیم، متاسفانه آمار مرگ‌ و میر بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون، سرطان و ام اس در اصفهان رو به افزایش است و از طرف دیگر با افزایش سالمندی و مشکل کمبود جمعیت در این استان روبه رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این اصفهان به عنوان قطب صنعتی کشور دارای بیش از 60 درصد صنایع کشور بوده و باوجود این موضوع آمار بیکاری این استان 2 درصد بالاتر از متوسط کشوری است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های سلامت در دنیا به سلامت آب‌ و هوا، تغذیه سالم و ورزش مناسب مرتبط است گفت: سرانه ورزش در اصفهان رتبه خوبی نداشته و به دلیل موارد ذکر شده باید به صورت خیلی سریع و اورژانسی و با برنامه طولانی‌ مدت به استان اصفهان رسیدگی شود.

وی درارتباط با مسئله آب اصفهان که یکی از مسائل با اهمیت در استان است، عنوان کرد: مسئله آب یکی از مسائل ملی بوده و باوجود اینکه استاندار اصفهان و همکارانشان شبانه‌روز برای این مسئله زحمت می‌کشند اما کفایت نکرده است بلکه باید وزیر کشور، وزیران نیرو و کشاورزی، رئیس سازمان محیط‌ زیست و استانداران اصفهان، چهارمحال بختیاری و یزد که در این حوزه به‌نوعی با هم مرتبط هستند به میدان آمده و راهکار ملی برای این موضوع ارائه دهند.

طرح ایراپن (IraPEN) برای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر در زاهدان اجرا می‌شود‌هشدار رییس نظام دامپزشکی به شهردار تهران درباره شیوع بیماری‌های مشترک/ در امور تخصصی دخالت نکنید+ سنداستفاده از آب‌های خاکستری به بحران 10 ساله آب اصفهان پایان می‌دهد

شیخی با اشاره به ارکان اصلی تامین سلامتی تصریح کرد: من به‌لحاظ یک پزشک معتقدم که آب‌ و هوا دو رکن اصلی سلامتی بوده و چه با نگاه پیش‌گیراننده و چه نگاه درمانی به این نتیجه می‌رسیم که باید برای زندگی سالم شهروندان، آب و هوای سالم داشته باشیم و تمام این موارد باید از طریق رسانه‌ها مطالبه‌گری، مطرح و آموزش داده‌ شود و مدیریت موضوع باید با یک هم‌افزایی و هم‌فکری برطرف شود.

وی ادامه داد: هیچ فردی به صورت شخصی قادر به حل این مسائل نیست و شخصا همیشه برای حل مسائل نگاه ملی داشته‌ام و برای مسئله آب حتی با نمایندگان تهران هم رایزنی کرده‌ام چرا که اصفهان یک استان معین است.

انتهای پیام/174/ح

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور

تین نیوز

جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمار های رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد ۲۴، معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: هم اکنون ۲۳ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور به دلیل سکونت در بافت های فرسوده و ناکارآمد و همچنین سکونتگاه های غیررسمی، بدمسکن هستند و جان آن ها در معرض خطر قرار دارد. این برآورد جدید یک سوال مهم را در خود جای داده است؛ اینکه چرا طی یک دهه اخیر به رغم همه اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی بافت های فرسوده وسکونتگاه های غیررسمی، جمعیت بدمسکن افزایش داشته است؟ آیا این اقدامات بی اثر بوده است؟

محمد آیینی، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در پاسخ به این سوال به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: برآورد فعلی از جمعیت بدمسکن، با توجه به متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت صورت گرفته است. به گفته محمد آیینی، بررسی ها نشان می دهد، جمعیت ۱۱ و نیم میلیون نفری ساکن در بافت های فرسوده شهری ایران از سال ۹۵ تاکنون در هر سال به طور متوسط، رشد ۱.۳ درصدی، یعنی معادل نرخ رشد جمعیت ایران، داشته است.

 

اما، جمعیت بدمسکن ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، به دلیل گسترش فقر مسکن، رشدی به مراتب بیشتر از حد طبیعی داشته و برآورد ها حاکی از آن است در هر سال به طور متوسط ۲.۳ درصد به جمعیت ساکن در این سکونتگاه های غیررسمی افزوده شده است. جمعیت حدود یک میلیون نفری ساکن در بافت های تاریخی نیز تقریبا در یک دهه اخیر بدون تغییر بوده است.

به گفته آیینی، همچنین، بخشی از این رشد جمعیت بدمسکن ناشی از گسترش محدوده بافت های فرسوده وناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در سال های اخیر است. در حالی که ابتدای دهه ۹۰، مساحت پهنه های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ۷۴ هزار هکتار اعلام می شد در تازه ترین برآورد ها این میزان به ۱۶۷ هزار هکتار افزایش یافته است. آیینی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده ساخته شده است که حاصل نوسازی بیش از ۳۵۰ هزار پلاک فرسوده است.

هنوز ۲میلیون و۷۰۰هزار پلاک فرسوده با قابلیت ساخت دست کم ۴.۵میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. آیینی همچنین از صعود آمار نوسازی مسکن در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته سهم پروانه های ساختمانی بافت فرسوده از کل پروانه ها به ۲۱.۵ درصد رسید؛ این سهم در ۱۴۰۱ معادل ۱۸.۵ درصد بود و در صورتی که بسته مشوق های شهرسازانه در همه شهر ها اجرایی شود، این سهم به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه وشهرسازی، همچنین آماری از وضعیت ساخت وساز در بافت های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن ارائه کرد. به گفته آیینی سهم بافت های فرسوده از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در کشور، ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در هر سال است. طی دو سال اخیر تاکنون ۲۶۶ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در پروسه ساخت قرار گرفته که از این میزان سهم تهران حدود ۵۵ هزار واحد است؛ همچنین بیش از ۸۲ هزار واحد نیز تاکنون افتتاح شده که حدود ۱۶ هزار واحد از این تعداد مربوط به تهران بوده است. آیینی اعلام کرد: بنا داریم تا پایان امسال آمار واحد های شروع شده نهضت ملی را به ۴۰۰ هزار واحد مسکونی رسانده و۱۰۰هزار واحد دیگر را نیز به بهره برداری برسانیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • آمار شهدای غزه به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد